Ta bort upplevelse
- Gå till Upplevelser.
- Öppna åtgärdsmenyn för upplevelsen.
- Välj Ta bort.
- Bekräfta.
Återställ upplevelse
- Filtrera listan på Raderade.
- Öppna åtgärdsmenyn.
- Välj Ta tillbaka.
Ta bort, återställ eller radera upplevelse. Sparas i 30 dagar.