Ta bort kund
- Gå till Kunder.
- Öppna åtgärdsmenyn för kunden.
- Välj Ta bort.
- Bekräfta.
Vad påverkas?
Det som tas bort är kundinformationen i kundlistan.
Tidigare bokningar finns kvar i bokningssystemet.
Kontrollera att du tar bort rätt kund. Kundinformationen kan behövas för uppföljning eller support.