Skip to main content
Efter 30 dagar är raderingen permanent och kan inte ångras.

Innan du raderar kontot

Kontrollera att du verkligen vill ta bort kontot. När kontot markeras för radering:
  • tas din profil bort
  • tas dina kopplingar till webbplatser bort
  • tas din inloggning bort
  • loggas du ut från adminpanelen
Efter att kontot har raderats permanent kan du inte logga in igen med samma konto.

Radera ditt konto

  1. Gå till KontoProfil.
  2. Bläddra till kortet Radera konto.
  3. Klicka på Radera mitt konto.
  4. Bekräfta att du vill radera kontot.
  5. Skriv bekräftelsetexten om du blir ombedd.
  6. Slutför raderingen.
När raderingen är påbörjad loggas du ut och skickas till inloggningssidan.
Kontot finns kvar i 30 dagar innan det raderas permanent.

Bekräftelse via e-post

Om e-postutskick är aktiverat skickas en bekräftelse till din e-postadress efter att raderingen har påbörjats. Raderingen genomförs även om bekräftelsemailet inte kan skickas.

Om du behöver åtkomst igen

Om du behöver använda adminpanelen igen efter att kontot har raderats permanent behöver en administratör bjuda in dig på nytt.

Skapa ditt konto

Läs hur du accepterar en ny inbjudan och skapar konto.